Tuotteet hakusanalla sokerirangaistuksen aiheuttama äänihuokaus (32)

Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Meidän Icumsa 45 sokerimme on korkeinta laatua ja tarjoaa erinomaista makeutta kaikkiin leivonta- ja ruoanlaittotarpeisiisi. Se on hienoksi jauhettu ja liukenee helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen jälkiruokien ja juomien valmistamiseen. Sokerimme saadaan parhaista sokeriruokolähteistä ja sitä käsitellään tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena. Icumsa 45 sokeri on saatavilla eri pakkauskokoina, jotta se vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa sokeria. Luota sokerimme laatuun, jotta voit hienosäätää ruokalajisi.
Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Brasilian Valkoinen Jalostettu Sokeri Icumsa 45 Tukkumyynti - Sokeri

Tarjoamme täydellisen valikoiman tuotteita, jotka sisältävät Brasilialaisen Valkoisen Jalostetun Sokerin Icumsa 45, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Brasilialainen Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri - Tarjoamme kaikkia tyyppejä ja parasta laatua sokeria (ICUMSA 45, 100, 150 ja muita). Jalostettu Valkoinen/Ruskea Sokeri ICUMSA-45, Brasilialainen Jalostettu Valkoinen Sokeri Icumsa 45, Jalostettu Valkoinen ICUMSA45 Sokeri, Valkoinen Puhdas Sokeri ja Raaka Ruskea Sokeri. Tarjoamme korkealaatuista Brasilialaista Valkoista Jalostettua Sokeria Icumsa 45 Tukkumyyntinä, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Meidän tarjoamamme sokeri tunnetaan puhtaudestaan ja erinomaisesta kiteisestä muodostaan. Pidämme sen turvallisena ja toimitamme sen ajallaan säilyttämällä sokerin kehittyneessä varastossamme. Lisäksi, jotta se pysyisi eristyksissä epäpuhtauksista, tarjoamme sen laadukkaassa ja hygienisessä pakkauksessa.
Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9 KOODI:D00902 Suojaava säiliö:640 l Mauser-säiliö:1000 l Incoterms:FCA, DAP
Guarana Pulver aus Wildwuchs

Guarana Pulver aus Wildwuchs

Premiumlaatuinen Guarana-jauhe. Varovasti kuivattu erityisesti kehitettyissä kuivauslaitoksissa matalassa lämpötilassa, mikrobiologiset laboratoriotulokset vastaavat tiukkoja lääketieteellisiä sääntöjä. Guarana-jauheemme on ihanteellinen sekoitettavaksi suklaaseen, patukoihin, fitnessjuomiin, tabletoimiseen ja kapseloimiseen. OMINAISUUDET: • Hellävarainen kahvinautinto - stimuloiva, virkistävä, ei piristävä. • Keskittyminen ja suorituskyky useiden tuntien ajan. • Herättää - ei hermostuta. • Terveellinen vaihtoehto kaikille, jotka eivät siedä kahvia. • Pitää kehon ja mielen vireänä. • Lieventää päänsärkyä lempeästi. • Luonnollinen ruokahalun hillitsijä. • Terveellinen "opiskelijaruoka" - tekee valmiiksi kokeisiin. Raaka-aineen alkuperä: Brasilia Pakkauksen koko: 25 kg
GLS – Nesteväkkeen valmistelu = tuotanto x 2

GLS – Nesteväkkeen valmistelu = tuotanto x 2

Kuvaus Tätä nestemäistä lannoitetta on testattu ja kehitetty Jean Paul Gallerandin toimesta, inspiroituneena vanhojen puutarhurien menetelmistä. Tämä pakkaus sisältää kolme olennaista luonnollista lannoitetta: Guano: merilintujen ulosteet Kokonaistyppi (N) 14 % Fosfori (P2O5) 9 % Kalium (K2O) 2 % Lithothamne: merilevä Kalsium (CaO) 30 % Magnesium (MgO) 5 % Rikki (SO3) 10 % Nestemäinen rautasulfatti: rautasuola Rauta (Fe) = 17 % Liukeneva rauta (Fe) = 15 % Yhdistetty anioni (SO3) = 25 % Näiden kolmen ainesosan yhdistelmä nestemäisessä lannoitteessa on testattu useiden vuosien ajan ja se mahdollistaa vihannestuotannon kaksinkertaistamisen tai kolminkertaistamisen. Pakkaukset: valitse pakettisi 0.300 kg = 100 g guanoa + 100 g lithothamnea + 100 g rautasulfaatia 2.400 kg = 800 g ” + 800 g ” + 800 g ” 15 kg = 5 kg ” + 5 kg ” + 5 kg ” PAINO:ND MITAT:ND PAINO:15 kg, 2.4 kg, 30 kg, 300 g, 75 kg
Valkosipuligranula ja valkosipulijauhe ja valkosipuliviipaleet

Valkosipuligranula ja valkosipulijauhe ja valkosipuliviipaleet

Valkosipulirakeet, jauhe ja viipaleet ovat olennaisia ainesosia maailmanlaajuisissa keittiöissä. Valkosipuli tunnetaan monipuolisesta maustaan, joka täydentää laajaa valikoimaa suolaisia ruokia. Rakeita ja jauhetta käytetään pastakastikkeissa, wok-vihanneksissa ja intialaisessa ruoassa, kun taas viipaleet tuovat ainutlaatuista makua paahdettuihin perunalastuihin. Laadun säilyttämiseksi valkosipulituotteet tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
Natriumkloridi (Pöytäsuola)

Natriumkloridi (Pöytäsuola)

Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, suolahapon ja natriumin suola. Se on pääkomponentti ruokasuolassa, keittiö- ja tien suolassa. Suolan valmistusprosessi perustuu suolaveden lämpötiivistämiseen ja suolan kiteytymiseen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikoostumuksena ja muodostaa kalliisuolakerrostumia, joita kutsutaan halitiksi. Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena, kiteisenä valkoisena jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geenimuunneltu. Foodcom tarjoaa myös ruokasuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Sokeri

Sokeri

Sokerimme tunnetaan laadustaan ja puhtaudestaan Länsi-Afrikan parhaana.
Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

Luomu Agavesokeri / Luomu Agavesiirappi

BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa. Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote. BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Tämä Etelä-Amerikasta kotoisin oleva kasvi kasvaa nykyään laajalti eri puolilla maailmaa. Makeutustehoon vaikuttavat aineet ovat joukko niin sanottuja steviolglykosideja, joilla on kukin oma ainutlaatuinen makeus- ja makuprofiilinsa. Stevia on noin 100-300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri, mutta se ei sisällä hiilihydraatteja, kaloreita tai keinotekoisia ainesosia. Stevialla on monia terveyshyötyjä. Keskeiset hyödyt: • Glykeeminen reaktio 0 • Kaloriton • Hyödyllinen suun terveydelle • Makuaine muiden makeutusaineiden kanssa • Kestävä kuumuudelle jopa 350 °C • Erinomainen liukenevuus vesipohjaisissa järjestelmissä • Erittäin kestävä elintarvike-, juoma- ja valmisruokajärjestelmissä Käyttökohteet: Makeiset, ravintolisät, funktionaaliset elintarvikkeet ja juomat Käytetty kuva: © Dionisvera / Shutterstock Alkuperämaa: Kiina GMO-vapaa: Kyllä Koshereita ja halal: Kyllä FSSC 2000: Kyllä HACCP: Kyllä
Tukkutoimittaja Valkoinen Jalostettu Icumsa 45 Sokeri

Tukkutoimittaja Valkoinen Jalostettu Icumsa 45 Sokeri

Suuri toimittaja hienostuneelle valkoiselle Icumsa-sokerille 45 Sokeri Azucar Icumsa 45 brasi - Olemme parhaan laatuisen Brasilian Icumsa 45 sokerin toimittajia ja etsimme vakavia ostajia, jotka tarvitsevat tuotteitamme, ota meihin yhteyttä lisätietoja varten. ICUMSA 45 sokeri on jalostettu sokerituote, jolla on korkea puhtausaste ja alhainen väritys, ja se täyttää Kansainvälisen sokerianalyysimenetelmien komission (ICUMSA) asettamat standardit. Sitä käytetään yleisesti eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien elintarvikkeet ja juomat, lääketeollisuus ja kosmetiikka, sen johdonmukaisen laadun, neutraalin maun ja valkoisen värin vuoksi. ICUMSA 45 sokeri tuotetaan sokeriruokosta tai sokerijuurikkaasta, ja se käy läpi laajoja jalostusprosesseja korkean puhtausasteen saavuttamiseksi, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin sovelluksiin. Alla on yksityiskohtaiset tiedot tuotteestamme :- " Asiakastyytyväisyys on prioriteettimme " Tuotteen nimi: Icumsa 45 sokeri Luokka: A
Punajuurisokeri - ICUMSA 45

Punajuurisokeri - ICUMSA 45

sokerijuurikkaan sokeri 50 kg säkit eri eritelmiä toimitus EU:hun ja muihin suuret määrät
Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Sokeri

Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Sokeri

Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri Kidesokeri. Kidesokeri on sokeri, jota pidetään yleisenä "valkoisena" tai "pöytäsokerina". ... Tomusokeri. Tomusokeri on koostumukseltaan samanlainen kuin kidesokeri, mutta sillä on paljon hienompi rakenne. ... Konditoriasokeri. ... Ruoho- tai ruskeasokeri. ... Ruokosokeri. ... Maissisiirappi ja korkean fruktoosin maissisiirappi.
Tomusokeri

Tomusokeri

LIST Salzhandel toimittaa sokeria parhaalla laadulla. Vakuutu itse! Pakkaus: Pieni pakkaus
Ruokosokeri

Ruokosokeri

Sokeriruoko sokeri viittaa jalostettuun valkoiseen sokeriin. Raaka sokeriruoko sokeri on osittain jalostettua ja sisältää noin 0,3–yksi prosentti melassia, joka on sekoitettu sokerikiteiden kanssa.
KÄSITELTY SOKERI ICUMSA 100 - SOKERI

KÄSITELTY SOKERI ICUMSA 100 - SOKERI

Olemme suoran sokerin ICUMSA 100 viejiä, joka on korkealaatuista ja myymme sekä toimitamme sitä ympäri maailmaa erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Agro Exports etsii vakavia asiakkaita luodakseen pitkäaikaisia liiketoimintasuhteita. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne. OTTAKAA YHTEYTTÄ, jotta voimme toimittaa teille sokeria ICUMSA 45 Brasiliasta rafinointisokeria
Käytetty Valkoinen Icumsa 45 Sokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Käytetty Valkoinen Icumsa 45 Sokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka on valmistettu kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.
VALETTU RUOKOSOKERI VMARKAL 02.38.62.20.97...

VALETTU RUOKOSOKERI VMARKAL 02.38.62.20.97...

Viite 3380380059889 Kiteytetty, jalostamaton vaalea ruokosokeri on kullanväristä. Sen maku on makea (makeampi kuin ruskea sokeri). Käyttöohjeet 'Vaaleaa' ruokosokeria voidaan käyttää maitopohjaisissa jälkiruoissa, teessä, kahvissa, suklaassa ja leivonnaisissa. Se on myös erinomainen hillo- ja sosereseptien valmistamiseen.
Erytritoli Tomusokeri

Erytritoli Tomusokeri

Tomusokerin korvike, joka on valmistettu 100% erytritolista. Erytritolitomusokeri on erinomainen korvike tomusokerille kotitaloudessa ja se on myös diabeetikoille ystävällinen. Sen makeus vastaa noin 70% sokerin makeudesta.
Granaattiomena - Granaattiomenan vienti

Granaattiomena - Granaattiomenan vienti

Turkin ilmasto ei ainoastaan mahdollista granaattiomenien hedelmällistä viljelyä, vaan parantaa myös niiden makua ja laatua, mikä lisää vientikysyntää. MaysaFruitsina otamme paikkamme granaattiomenaviennissä.
Ammoniumsulfaatti (AS) Capro-luokka - Epäorgaaniset Lannoitteet

Ammoniumsulfaatti (AS) Capro-luokka - Epäorgaaniset Lannoitteet

Korkea hajoamislämpötila ja kriittinen suhteellinen kosteus, vakaa fysikaalinen ja kemiallinen ominaisuus, alhainen kosteuden imeytyminen ja lähes ei paakkuuntumista. Sopii yhdisteiden lannoitteiden raaka-aineeksi, koska se on klooriton eikä sisällä biurettia. Ammoniumioni (NH4+) voidaan helposti imeä kasvien toimesta ja se vaikuttaa nopeasti. Ammoniumsulfatti on vahvan hapon ja heikon emäksen suola, sen vesiliuos on heikosti hapan. Se on erittäin käytännöllinen suolaisessa ja emäksisessä maaperässä, mikä voi parantaa maaperän tehokkuutta. Kemiallinen kaava: (NH4)2SO4 Kaavan paino: 132,13 g/mol HS-KOODI: 3102210000
Kookosmaito - KOOKOSRAAKA-AINEET

Kookosmaito - KOOKOSRAAKA-AINEET

puristettu tuoreesta kookospähkinän valkoisesta hedelmälihasta ilman lisäaineita Kuljetus ja varastointi -18°
Ohrahiutaleet (ohra) - Tarjoamme ohrahiutaleita parhaimmilta ukrainalaisilta tuottajilta.

Ohrahiutaleet (ohra) - Tarjoamme ohrahiutaleita parhaimmilta ukrainalaisilta tuottajilta.

Ohra jyvät – ihmeellinen proteiinin lähde (noin 10 g per 100 g puuroa), sillä sen biologinen arvo ylittää vehnäproteiinit. Noin 5 % raaka-aineista ohrapuurosta – tämä on kuitua. Lisäksi ei pidä unohtaa kaikkein tärkeintä – ruskeita rasvoja ja hiilihydraatteja, joita puuro sisältää. Annos valmista puuroa – ihmeellinen energian lähde. 100 g raaka-ainetta sisältää yli 300 kcal. Ja 100 g puuroa, joka on valmistettu ilman oliiviöljyä, sisältää vain 75 kcal lopullisessa annoksessa. Pitkään olemme puhuneet ohratuotteista kuin luonnollisista lääkkeistä vilustumiseen, ruoansulatuskanavan vaivoihin. Niitä on käytetty, kun on tarvittu kouristusten lievittämistä ja tulehduksen lisäämistä. Toisaalta, persialainen lääkäri ja filosofi keskiajalla Avicenna oli vakuuttunut siitä, että ohrasuurimot auttavat kehoa valtavasti kuona-aineiden, myrkkyjen ja allergioiden muodossa.
Sukary 300 G - Routab Ravier

Sukary 300 G - Routab Ravier

Rikkaan ja hunajaisen koostumuksensa ansiosta se on erittäin arvostettu energian antavien ominaisuuksiensa vuoksi. Se on eniten kulutettu lajike Arabian niemimaalla. Alun perin Qassim-alueelta Saudi-Arabiassa.
Taatelisokeri - Perinteinen ja Luomu Taatelisokeri

Taatelisokeri - Perinteinen ja Luomu Taatelisokeri

Perinteinen ja orgaaninen taatelisokeri on saatavilla BRC-laitokselta erinomaisena laatuna.
Hedelmät ja Vihannekset (Alkuperä: Italia)

Hedelmät ja Vihannekset (Alkuperä: Italia)

Valmistuksessa hedelmä- tai vihannessose levitetään ohuena kerroksena kuumennetulle rumpulle ja alkaa heti kuivua. Kuivumisprosessin jälkeen tämä kerros joko jauhetaan hienoksi jauheeksi tai raaputetaan veitsellä flakeseiksi.
Milky Babe Vauvanruoka / Vauvanmaitopulveri Myynnissä

Milky Babe Vauvanruoka / Vauvanmaitopulveri Myynnissä

Myymme parasta laatua kaikista tuotteista. Etsimme vakavia ostajia, jotka etsivät mitä tahansa tuotteitamme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksemme eri tuotteistamme. OLE HYVÄ JA JÄTÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI
Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Olemme Icumsa 45 sokerin toimittaja, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan. Sokerimme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja se on ihanteellinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Vientiä teemme ympäri maailmaa ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja sekä nopeita toimitusaikoja. Luottakaa kansainvälisen kaupan kokemukseemme löytääksenne parhaat sokerituotteet tarpeisiinne.
Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

Valkoinen Jalostettu Sokeri - Sokeri

ICUMSA: 45 RBU. Sopii ihmisten kulutukseen. Polarisaatio: 99,80 % min. Kosteus: 0,04 % max painosta. Tuhoainepitoisuus: 0,04 % max painosta. Liukoisuus: 100 % kuiva/vapaa hieno virtaava. Säteily: Normaali kansainvälisesti hyväksytyn rajan sisällä. Sato: Nykyinen. Magnettiset hiukkaset: 4 mg/kg. SO2: 70 mg/kg. Väri: Kimalteleva valkoinen enintään 45 Icumsa vaimennusyksikköä (Icumsa-menetelmä). Granulaatio: Hieno standardi. Tuhoaine sähköisesti: 0,04 % max. (kuivan painon perusteella) Johtokyky. Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: Ei mitään. Haju: Ilman hajua. Vähentävä sokeri: 0,05 % max painosta. HPN Staph Aureus: Ei. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.
Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina. Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa. Avainedut: • Ei kaloreita • 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi • Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla • Hammasystävällinen • Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi 1,5 Käyttökohteet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis- / vegaanituotteet • Makeutusaineet / sokerin korvikkeet EU-hyväksyntä odottaa käsittelyä Alluloosi on osa meneillään olevaa hakemusta hyväksynnästä uutena elintarvikkeena. Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Saksa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä